Monday, September 28, 2009

ihana helle?

iSingaporessa ei oo viikkoon satanut. Helle - tai täällä kai ihan vaan tavallisen kuuma keli - pyörii +32 kieppeillä. Kaipa se helle hellii nyt, juuri ennen vuoden "kylmintä" ja sateisinta aikaa. Ja siksipä kaupoissa myydään "talvi"vaatteita, takkeja, farkkuja jne. Miten kukaan voi sellaisia täällä päällään pitää? Mun hellemekot on hiestä märkiä joka päivä.
Päätettiin nauttia tästä ihanan lämpimästä kelistä. Kelistä joka siis on suunnilleen joka toinen päivä mun mielestä tuskastuttavan kuuma, ja joka toinen päivä ihanan lämmin.. Niin mentiin sitten eilen alakertaan taloyhtiön altaan reunalle vähän loikoomaan. Ja nyt on niin komeet punotusraidat.. Miten se aurinko nyt taas välillä niin ärhäkkä olikin?
Tänään, kuumasta kelistä huolimatta, pyysin karanteenilaitoksella liikuntavartilla kaksi muovituolia ja mopin lainaan henkilökunnalta (omituinen suomalainen..) vein ne sinne aitaukseen. Rekku oli heti kuviossa mukana, ja 'hyppy', 'eteen', ja 'kierrä' onnistui kaikki kuin leikki (paitsi kun jätin liian pienen kulman koiralle hyppyyn, sitten mopinvarsi tuli alas) .. ja vinkulelu sai kyytiä. En kauaa malttanut Rekkua rasittaa, ja lopuksi käveltiin "jäähdyttelykävelyä" ympäri sitä pientä aitausta. Mitäs jäähdyttelyä se kävely helteessä on olevinaan :D?

No comments:

Post a Comment