Saturday, October 17, 2009

Uutta ja ihmeellistä

On hauskaa, ja samalla ärsyttävää, seurata Rekun tutustumista uuteen naapurustoon. Hauskaa siksi että kuten kuvat alla kertovat, Rekku on todellinen Uuno Utelias. Ärsyttävää siksi että Rekun kanssa kävely on todella hidasta kun joka paikka pitää tutkia tarkkaan.

Eilen aamulla me käveltiin kasvitieteelliseen puutarhaan (Botanic Gardens) Rekun kanssa. Matkalla Rekku tutki Singaporen sadekuuroja varten tehtyjä sadevesiojia, jotka ovat hieman suurempia kuin Suomessa olevat..




Kun me vihdoin päästiin puistoon asti, Rekku oli valmis hieman vilvoittelemaan itseään.. tai sitten Uuno Utelias vain halusi selvittää mitä veden alla piilee ;)





Botanic Gardens:ssa on keskellä kiva terassikahvila joka on myös 'koiraystävällinen' eli sinne saa mennä koirien kanssa, ja sen kyllä huomasi - noin joka toisen pöydän luona oli myös karvaturri asiakkaana. Suosittua koiranomistajien lauantaiaamun huvia siis :) Koko kävelylle tuli matkaa yli 5km, ja vaikka se ei muuten ole matka eikä mikään, niin kun Rekku vielä vasta totuttelee ulkoiluun täällä kuumuudessa (karanteenissahan pääsi ilmastoidusta huoneesta ulos vain vartiksi kerrallaan) ja siihen nähden koiruus kyllä tsemppasi hyvin :)

3 comments:

  1. Ihana postaus! Kivan kuuloinen reissu :) Tänään neulotaan Sannalla - ja ikävöimme sinua :)

    Iso hali sinne kuumuuteen!

    PS. loistava, tuo kuva jossa rekku tunkee pään veden alle :)))

    ReplyDelete
  2. Voi kuinka Rekku näyttää olevan ihan happy happy. On siitä koirasta kyllä niin paljon iloa päiviin ja kaikkiin paikkoihin tutustumiseen:)

    ReplyDelete
  3. Oi miten hauska kuva Rekusta tuo missä pää on veden alla!! :D Pitäkäähän kivaa siellä! Laitan teidän linkin meidän sivuille, niin voin seurailla miten se agility sujuu siellä toisella puolella maapalloa :D

    ReplyDelete