Monday, March 1, 2010

hiki hiki hikihikihkiiihiikih...

Aiemmin tänään seisoin liikennevaloissa odottamassa vihreää miestä. Aurinko paistoi korkealta ja kovaa, pilvistä ei ollut tietoakaan. Tai mistä minä tiedän kun en voinut taivaalle katsoa, niin kirkasta oli. Suljin siinä silmäni ja koitin ajatella että onpa ihanaa kun aurinko lämmittää ja voi olla kesävaatteissa.. Otsalle ja ylähuulen päälle kohoavat hikikarpalot ne vaan karkoitti moiset ajatukset turhankin nopeasti mielestäni ja aloin jo kirota miksei valot vaihdu nopeammin.

Viime viikkoina on tuntunut että joku on vääntänyt lämpöä kovemmalle. Helmikuu on ollut ennätyskuiva, ja elohopea on kiivennyt +34 useampanakin päivänä. Itse asiassa helmikuussa on ollut myös yksi lämpöennätyksistä Singaporessa, +36,5, eikä loppua kuumalle kelille vielä näy. Ihan on joulukuun viileita kelejä ikävä.. ja ihan pikkasen Suomen talveakin ;) Suihkussa tekee mieli käydä monta kertaa päivässä, ja keskipäivällä ulos menoa tulee kyllä välteltyä. Illalla tuntuu tuulisilla paikoilla siedettävältä - toisin sanoen sellainen +28 olisi ihan sopiva, vaan kun mennään yli +30.. tulee hiki.

Velipuoleni kysyi skypessä jokunen viikko sitten että voiko täällä kävellä kaduilla, tarkoittaen että kun täällä on niin kuuma. Noh, justiin tultiin takaisin juoksulenkilta, että kyllähän täällä voi - vaan hikihän kyllä tulee. Eihän mun tietty oo tarkoitus valittaa, mukavahan se on kun on 'lämmintä', vaan valitanpa vähän kuitenkin: ärsyttää kun on koko ajan hiki!

No comments:

Post a Comment