Wednesday, July 1, 2009

Ikuinen kesä

Eilen aamulla tuli vettä kuin saavista kaatamalla, tänään on kaunis aurinkoinen keli heti aamusta alkaen. Siltikään en aloitanut aamuani lähemällä ulos, vaikka se olisi ollut viisasta, sillä kohtahan siellä on taas tuskaisen kuuma.. vaan aloitin toiseksi viimeisen lomapäivän niinkuin muutkin lomapäivät - katsomalla sähköpostit ja muut vastaavat.

Kävin pitkästä aikaa lukemassa WWF:n Kulutusviidakko-blogia (http://www.wwf.fi/kulutusviidakko/) ja ajauduin YouTubeen blogissa olevan videoupotuksen kautta. Voi miten hauskoja pikku animaatioklippejä! Nukkuukohan meidänkin Rekku paremmin kun katkaisen virrat sähkölaitteista kokonaan ?



Suomalaisuudestaan ei pääse siinä mielessä irti, että on tottunut kesäisin ottamaan hyvistä keleistä kaiken irti, ennenkuin talvi, kylmät kelit ja pimeät illat taas saapuu. "Mennään nyt ulos kun aurinko paistaa..", "Täytyy tehdä tää kun vielä on kesäkelit.." jne. Tuntuu omituiselta ajatella ettei talvi tulekaan, että on ikuinen kesä. Joka päivä on lämmintä, joka päivä aurinko paistaa (ainakin osan aikaa). Joka päivä voi mennä alakerran uimaaltaalle.. Ei oo kiirettä tehdä ja kokea nyt kesällä, kun kesä vaan jatkuu.

Täällä aurinko nousee 7 ja 7:30 välillä, ja laskee 19 ja 19:30 välillä. Joka päivä. Aika luotettavaa, eikö?

No comments:

Post a Comment