Sunday, April 18, 2010

Raisan koirahoitola

Hanna ja Miika painelivat viikonlopuksi Balille ja Gilille, joten Rekku sai kaksi kaveriaan, Nopan ja Silun, vieraakseen. Minäkin voin ehkä alkaa käyttää nimitystä 'Raisan koirahoitola' kun muutkin kuin naapurin Urho ovat uskaltautuneet hoitoon ;D!

Noppa (working jack russel narttu, 9v.) ja Silu (portugalin podengo mix uros, 5v.) jäivät meille perjantai iltapäivällä tosi kiltisti, ja ovat ottaneet kyläilyn rennosti. Molemmat pelkäävät ukkosta, joten perjantaina Noppa tärisi sylissäni ja Silu vaelsi paikasta toiseen kunnes ukkonen oli ohi. Yöllä ukkosti uudestaan, ja yht'äkkiä raolleen jättämäni makkarin ovesta tunki sisään ja suoraan sänkyyn Silu - ja Noppa meni vessan lavuaarin alle piiloon kun ei pienillä koivillaan sänkyyn päässyt hyppäämään. Koska olin päättänyt että makkariin eivät kyläkoirat saa tulla, hätistin molemmat pois makkarista. Mutta voi surku niitä silmiä kun ukkonen pelottaa ja hoitotätin syli olisi niin turvallinen! Päädyin nukkumaan ukkosen ajan työhuoneen sohvalla Noppa sylissä ja Silu polvitaipeessa kerällä. Tää on viiden tähden koirahoitola!

Noppa täysin rentona 2vrk hoidossa olon jälkeen..

Rekulla, Nopalla ja Silulla on täysin neutraali suhde keskenään. Marssijärjestys on selvä iän mukaan, mutta kaikki mahtuvat hyvin samalle sohvalle meidän kanssa: Silu tekee Rekulle tilaa ja Rekku ei pistä pahakseen että Noppa tulee myös mun viereen. Lenkillä jolkotellaan sovussa vaikka remmit solmussa olisikin.. Edes Rekun kylvyn jälkeiset kuivatteluhepulit (juoksee täysiä kämppää ympäri) eivät saaneet Noppaa ja Silua riehaantumaan, vaikka Noppa alkoikin murahdella että vois jo lopettaa muisen lapsellisen käytöksen. Ne on kuin seniorien hengailujengi!

Silu käyttää tilaisuuden hyväkseen kun makkarin ovi jää auki..

Rauhallinen meno on kyllä ollut vain plussaa nyt kun vihdoin Suomen kyläilyjen varjopuoli antoi kuulua itsestään ja flunssainen olo on saanut musta yliotteen. Hyvähän nyt on sairastaa kun ei viel tarvii sairaslomiaan käyttää.. Ensi maanantaina sitten näillä näkymin aloitan työt täällä Singaporessa. Jännää! Sitä ennen jännää on ens sunnuntain agilitykisat, sillä meillähän on ollut treenitaukoa eiliseen saakka kun kennelklubi ei saanut harjoituspaikkaa järkättyä ja ekat harkat meni sivu suun Suomen vierailun vuoksi. Eilen kyllä oltiin flunssasta huolimatta treeneissä. Joko mä oon tosiaan ruostunut 3,5kk tauon aikana, tai sitten flunssa vaikutti, mutta kyllä sai Rekku välillä kestää aika tunarointia. Rekulla itellään puolestaan oli vähän liikaa vauhtia alastulo kontakteilla, ja kepit jäi pari kertaa viimeistelemättä - muuten meni treenit hyvin :)!

Treeniryhmässä oli mukana uusia kasvoja, mm. pari norjalaista naista. Kiva kun on pohjoismaalaista seuraa :) Treenien vetäjä Amy kertoi että ens kuussa alkaa alkeiskurssi ja huoli mut apuopeksi, ja tänään soitti kennelklubin pj ja pyys mukaan kansalliseen koirakävelytapahtumaan, järjestävän komitean sihteeriksi. Kivaa kun saa osallistua koirakerhotoimintaan livenä!

No comments:

Post a Comment