Tuesday, June 23, 2009

nihkeä akka

Tääl ollaan hiki pinnas melkeen koko ajan. Tai niin musta aluksi tuntui.. Nyt 1,5vkon jälkeen mä palalelen öisin ilman peittoa (mikä on kyllä pelkkä lakana) kun ilmastointi on päällä ja harkitsen sukkien tuomista Suomesta syksyllä. Hrrr! Voiko sitä näin äkkiä tottua tähän lämpöön?
Ovesta kun astuu ulos niin ei oo kylmä :D Vaikka on pilvistä, niin kuumaa ja kosteeta silti.. http://www.weather.gov.sg/ ja hiki - sellainen pieni nihkeys ainakin - tulee pelkästään altaan laidalla maatessa tai reippaasti kävellessä - puhumattakaan jos ottaa pari juoksu askelta keretäkseen vihreillä kadun yli..
Oon viime päivinä harrastellut hieman urheilua. Uhmannut kohtaloa ehkä kun näillä keleillä tosiaan se hiki tulee lähes pelkästä ajatuksesta. Eilen oltiin hot yoga -tunnilla. Siellä voimajoogattiin noin +35 lämpimässä (eli vähän lämpimämpää kuin ulkona) ja kyllähän se hiki meillä 'länkkäreillä' ainakin virtasi. Eipähän ainakaan ollut kylmä niinkuin joogassa yleensä ;)
Kävin toissapäivänä kävelemässä ja juoksemassa. En tiedä onko se kuumuus vai kosteus, mutta juosessa ei meinaa happi kunnolla kulkea lihaksiin asti, reidet menee ihan hapoille suht nopeesti. Tai sitten mä vaan olen surkeessa kunnossa ja koitan selitellä :D
Viikonloppuna me oltiin myös rangella golfpalloja lyömässä, ja kun siihen sopivasti paistoi aurinko niin paita oli märkä minuuteissa.. en oo kyllä ikinä nähny ihmisten niin paljon hikoilevan golf rangella! Ihan urheilustahan tuo menee ;)
Nyt ajattelin taas pistää tossua toisen eteen (tai sandaalia..) ja kokeilla kauanko meiltä kävelee botanic gardens-puutarhapuistoon. Vaan taas on lomalaisella vierähtänyt aamupäivä koneen ääressä; pikkasen on tullut tehtyä töitä ja vähän enemmän selviteltyä arkisia asioita, kuten että missä päästään Rekun kanssa agilityä jatkamaan sitten syksyllä..

No comments:

Post a Comment