Saturday, December 31, 2011

Viuuuuuh..!

Ja niin se on 2011 melkeen ohi. Kun tätä blogia katselee niin ihan ku ois ollu aika tylsä vuosi.. Mutta ehei, tapahtumaa on ollu niin paljon että on kirjottaminen jääny. Onneks on täs viime aikoina alkanu tahti paraneen... Vaan viel on kertomatta Thaimaan, Intian ja Vietnamin reissut ja monta muuta juttua. Kirjottelen ku kerkeen, ja tietty pitäs kuviakin lisäillä tonne raisas.pic.fi sivulle.

Mutta nyt Uuden Vuoden tunnelmiin:
Oltiin eilen, Antin synttäripäivänä, Antin kollegan luona kuuntelemassa kahden miehen koti-konserttia. Doorsia, Procol Harumia ja pari biisiä hindiksi väliin. Hauskaa oli intialaisten keskellä, ja mä hiukka osallistuin yhteislauluunkin, sen verran kun pääsin hindinkieliseen kertosäkeeseen kiinni ;)
Aamusta mä puolestaan olin Marien kanssa ALL:n koirasuojalla. Marieen mä oon tutustunu ex-naapurimme Marin ja meidän naapurustokoirakävelyn kautta. Ajettiin suojalle Marien uudella Fiatilla, se on semmonen Cucci painos, aika makee vaikka en itse autoista saati luksusmerkeistä välitäkään. Marie bloggasi käynnistään - tais innostua kans auttamaan :)
Paluumatkalla poikettiin lounaalle ja kauppaan, ja Antti sai synttärilahjaksi keltaisen vihaisen linnun - jota Rekun oli ihan pakko päästä vähän kokeileen..


 


Tänään ollaan sit otettu vuoden vika päivä aika iisisti, mitä nyt käytiin tutkimas uus lenkkeilyreitti Rekun kans ja laitoin mureketta kun sitä on jo vähän aikaa toivottu ;) Aurinko on ihanasti paistanut pitkästä aikaa! Ei ikinä uskois että Singaporessa voi kokea kaamosta, mutta viime kuukauden jatkuvat sateet on kyllä sellasta ollut.
Nyt kilistetään skumppaa ennenkun lähdetään ulos syömään. Tervetuloa 2012!

(ja tavoitteena taas terveempi elämä.. )

No comments:

Post a Comment