Sunday, December 11, 2011

muutto

Laura sano jo ajat sitten kyläillessään että kirjota sinne blogiin nyt ees että oot muuttanu... ja niinhän se taas jäi ja nyt sen muistaa kun joulupostia maailmalle laittaa. Pahoittelut siis jo nyt jos menee jollakulla kortti väärään osoitteeseen..! Täällä kun ei siis posti toimita uuteen osoitteeseen eikä kyllä ees katso kenelle posti on osoitettu, vaan toimittaa suoraan osoitteen mukaan. Meillekin tulee edelleen (muutettiin siis jo kesäkuussä) edellisten vuokralaisten postia. Alkuun olin tunnollinen ja laitoin kuoriin rukseja 'Return to sender' jne. mutta kun ei ne oo ottanu opikseen niin nyt menee postit vaan suoraan paperinkeräykseen. Pitääkin käydä vanhas kämpäs kysymäs jos uudet vuokralaiset vois laittaa meidän posteja sivuun, jos joulun aikaan postia sattuu tulemaan..

En oo ottanu yhtään kuvaa täältä uudesta kodosta, mut koitan lisätä myöhemmin kuvan altaalta, se kun on aika paljon parempi edelliseen verrattuna :) Me ollaan nyt 6 korttelia edellisestä kämpästä, eli edelleen samalla River Valleyn alueella. Kuus korttelia kuitenkin tekee paljon, ollaan nimittäin nyt ihan maalla! :D Tai no melkeen ;) Ollaan vähän kauempana keskustasta ja vähän lähempänä toimistoa - eikä enää käydä Greittarissa (eli Great World City nimisessä kauppakeskuksessa) yhtä usein kun matka on kasvanut 3 minuutista kymmeneen. Lähempänä on Valley Pointin pieni kauppakeskus, sillä pärjää. Metrolle on myös lyhyempi matka, ja se mikä on parasta on hiljaisuus. Me ollaan melkeen joen ja sitä ympäröivien peltojen vieressä, ja sen verran pois isolta tieltä ettei tarvii kuunnella liikenteen melua. Rekun kanssa pääsee siis parissa minuutissa hyville lenkeille ilman että tarvii yksiäkään valojen vaihtumisia venata.. (ja Rekkua voi pitää irti tuolla pelloilla kun ei vaan ajattele kobria..).

Hiljaisuuden tietty hiljattain rikko vieressä aloittanut rakennustyömaa, mutta sellasta se täällä on. Yks naapuri tais sanoa että 'the whole country is a construction site'. Samaa mieltä.. ;)

No comments:

Post a Comment