Saturday, December 24, 2011

Joulumuori jäi puuroa keittään..

Kello on pian kuus illalla, vetelen tässä juuri keittämääni riisipuuroa nassuun ja kohta tarttis tehdä piparitaikina niin saisi niitä sitten huomenna paistaa. Muuta jouluruokaa meillä ei laitetakaan, ois tarvinnut olla ajoissa liikenteessä metsästämässä aineksia, eikä oo kerennyt.. Naapurin Heli onneksi oli niin ihana että toi pari joulutorttua maistiaisiksi!

Kelit on täällä edelleen kamalat, vettä tulee joka päivä saavista kaatamalla ja lämpötilat pyörii alle +30nen. Hrrr..! Toisaalta on mukavaa kun ei tarvii koko ajan hikoilla ;)

Aattoaamu aloitettiin Rekun kanssa lenkillä ja sitten meidän urheilijakoiruus sai ekan joululahjansa: hieronnan. Availtiin taas vähän jumituksia selästä ja tutkailtiin takajalkoja, kun jostain syystä on toi vasen jalka aina vaan vähemmällä käytöllä, ja siitä johtuen tietty oikeassa jumia.

Kiireisiä työläisiä kun ollaan, niin käytiin vasta näin aattona kaupassa, kaikkien muiden miljoonien singaporelaisten kanssa. Nyt sitten oon kotosalla kun Antti on keikalla - jääkön mainitsematta millaisella jos tätä nyt kummilapset sattuu lukemaan.. sen sijaan kerron että kävi se joulupukki meilläkin! Rekku se ei paljon partaa kavahtanut kun paketista kuului kalkkunan rääkäisy.. vaan kun ei koira osaa laulaa, teetti pukki vallan muita tehtäviä ennenkuin antoi paketin :D







No comments:

Post a Comment