Saturday, October 16, 2010

15km

Ai niin olihan mulla jotain muutakin tänä viikonloppuna ohjelmassa :D

Kävin aamulla osallistumassa Real Run juoksuun, joka oli 15 km ja lupasi markkinoinnissa että reissulla juostaan polkua ja biitsiä. Jei! Suomen pururatoja tosinaan kaipaavana olin innoissani tästä mahdollisuudesta vaikka 15km hieman jännittikin, ennenkun ei ole tuollaista matkaa tullut juostua. Ei varmaan tule yllärinä että polkua oli alkumatkasta reilu 3km ja biitsiä oli reitin loppupuolella puoli kilometriä? Noh, parempi sekin kun ei mitään - erityisesti biitsi piristi hirmuisesti!

Juoksin kolmatta kertaa 'kisakaverini' Nimishan kanssa. Porukassa on kivempi juosta - mutta olisin ehkä hieman lujempaa halunnut mennä.. Biitsillä otinkin sitten 'irtioton' ja juoksin loput 3km yksin. Aikaa meni kyllä paljon, mutta hei, maalin pääsy on tärkeämpää :) ja kyllä tästä suorituksesta tuli nyt semmoinen olo että sen puolimaratoninkin kykenee suorittamaan. Eli treenaus jatkukoon!

Kotona mua vastaan tuli kaksi innokasta hoitokoiraa suorittamaan esi-suihkua eli koirankielipesua. Rekku, vaikka olikin kovin iloinen että tulin kotiin, on niin kohtelias että se pysytteli taustalla kun naiset taas touhottivat. Vaan voi Repsu-raukkaa, suht' samankokoisen noutajien takana ei kannata seistä - sitä saa naamalleen heiluvista hännistä :D

No comments:

Post a Comment