Monday, March 18, 2013

Geneveen

Matkalla ollaan. 3 ihanaa, lumista, kylmää, kaunista, rakkaiden ihmisten yhdessä olon täyttämää viikkoa Suomessa takana ja tutustuminen uuteen kotikaupunkiin Geneveen edessä. Samanaikaisesti haikeaa (varsinkin kun aika Suomessa päättyi ihaniin Vallun juhliin jossa koko lähipiiri oli läsnä) ja jännittävää (alpit! Geneve! Ranskan kieli! Luonto, raikas ilma, matkustusmahdollisuudet..!). Koko siirtymävaihe Singaporesta Geneveen on okeastaan mennyt niin nykyhetkeen keskittyessä (tai välillä sekin ohi Valluun keskittyessä) että en ole hirveästi seuraavaa vaihetta kerennyt miettimään. Nyt, vaikka matka Hyvinkää-Helsinki-Rostock-Frankfurt-Geneve ei vielä olekaan ohi, alkaa ajatukset siirtymään siihen mitä sitten perillä tehdään..
- tavaroiden purkua, järjestelyä, siivousta, pyykkäystä (jos pesukone on ilmestynyt tilapäismajoitukseen..)
- pojille ruokaa (Vallu tässä tapauksessa huomattavasti helpompi, Rekun ruokaa kun sai Hygessäkin vain yhdestä kaupasta..)
- Rekun rekisteröinti paikallisella eläinlääkärillä koiraluvan saamiseksi
- oman asunnon etsintä!

Tämän Singapore-blogin olen päättänyt pitää Singapore aiheisena ja kirjoitella aina välillä muisteloita ja niitä mietintöjä jotka jäivät kiireen takia kirjoittamatta. Töiden tekemisestä Singaporessa, reissuista yms. Ikävähän sinne tropiikkiin aina välillä iskee, nyt olen jo haikeana katsellut agilitykisakuvia ja kimppakävelykuvia.. Niillä on kaikilla niin vähän vaatetta päällä!!

Genevestä kirjoittelen sitten uuteen blogi osoitteeseen.

Ps. Ikean ihanuutta, aina takuuvarmat edulliset kahvit ja lasten leikkipaikka! Vaikka Saksalaisessa huoltsikassa oli se hyvä puoli että Rekku sai tulla lounaalle mukaan :)

No comments:

Post a Comment